IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лесните пари от количественото облекчаване направиха живота по-тежък за някои

Ново изследване на Bank of England показва как количественото облекчаване, макар и необходимо, е увеличило някои неравенства.

08:28 | 11.04.18 г. 3
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Последна актуализация: 18:23 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Европа виж още

Коментари

3
rate up comment 9 rate down comment 0
I
преди 6 години
От статията става ясно, че водещата философия на богатите, печатащи пари и давайки си ги сами на себе си, е да го духат бедните. Сега, милиони ще живеят под наем, в имотите, закупени с парите от количествените облекчения. Наистина, голямо облекчение за богатите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 1 rate down comment 0
Иван Митев
преди 6 години
Сега държавите страдат от вредата от въведената парична единица."Лесните пари от количественото облекчаване" са административен подход да се отложи началото на катастрофална стопанска криза, за сметка на бъдещи по-големи щети.Спасението е възможно само чрез целева защита срещу вредата от въведената парична единица.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 17 rate down comment 2
abdul
преди 6 години
Виновни? Няма.Не се чудете на брекзити, тръмпове, самолетоносачи и томахавки - те са последствие. Виновни пак няма. Всички го правят в името на доброто, стабилността и просперитета както каза онзи ден банкянския.. вярно, на все по-малко хора, но това не е тема..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още